Продавець Магазин Аюрведи ВЕДАСТАН™ розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1071 відгук
+380 (66) 376-93-78
+380 (96) 805-07-57
+380 (63) 436-33-71
вул. Ак. Королева, Одеса, Україна
Магазин аюрведи VEDASTAN
Пипали, Pipali - зігріваючу дію, усуває холод, застій і Аму, відновлює ослаблені функції, фото 2

Пипали, Pipali - зігріваючу дію, усуває холод, застій і Аму, відновлює ослаблені функції

  • Готово до відправки
  • Код: Pipali Churna (100gm)

383 

Пипали, Pipali - зігріваючу дію, усуває холод, застій і Аму, відновлює ослаблені функції
Пипали, Pipali - зігріваючу дію, усуває холод, застій і Аму, відновлює ослаблені функціїГотово до відправки
383 
+380 (66) 376-93-78
  • +380 (96) 805-07-57
  • +380 (63) 436-33-71
+380 (66) 376-93-78
  • +380 (96) 805-07-57
  • +380 (63) 436-33-71
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Перець Пиппали згадувався ще в стародавніх аюрведичних рукописах. Самхіта Чарака, яка вважається найдавнішим і найбільш значним серед дійшли до нас аюрведичних канонів, описує Пиппали як сильний стимулятор для травної і дихальної систем.

Перець Пиппали надає зігріваючу дію, усуває холод, застій і Аму, відновлює ослаблені функції організму.

Перець Пиппали благотворно впливає на горло, лікує закладеність носа і кашель, посилює апетит, застосовується при розладах травної системи (рідкий стілець, гикавка, коліки, блювотний). Він так само є омолоджуючим засобом — головним чином для легких і для Капхи.

Пиппали, приготовлений у вигляді молочного відвару, використовується при хронічних легеневих захворюваннях, наприклад, при лікуванні астми. Перець Пиппали вважається природним афродизіаком і стимулює роботу репродуктивної системи людини. «Causasti pipli» – це унікальний збір, який виготовляється наступним способом: витриманий порошок Пиппали змішують з відваром з перцю Пиппали, який настоюється протягом 8 днів. Завдяки цьому способу Пиппали стає сильнодіючих і міцним, тому використовувати його рекомендується в дуже малих дозах.

Перерахуємо кілька назв зборів на основі Пиппали, які використовуються в Аюрведе: Pippalyasava, Vardhamana pippali, Causasti pippali, Pippali khanda, Sitopaladi curna, Guda pippali та інші.

Лікувальні властивості Пиппали Перець Пиппали є сильнодіючим рослинним компонентом, який широко використовується в якості засобу для продовження молодості в аюрведичній науці Расаяні. Грає найважливішу роль в очищенні організму від шлаків. Покращує травлення, засвоєння споживаних продуктів і прискорює метаболізм.

Заспокоює нервову систему і сприяє спокійному сну. Використовується при хронічній дизентерії і зараження гельмінтами. Полегшує кашель і біль у горлі. Використовується при лікуванні гикавки, нестандартних формах лихоманки, геммороях і анемії. Покращує кровообіг і роботу імунної системи. Благотворно впливає на здоров'я легенів. Виводить токсини з легенів і нирок, а також очищає лімфатичні вузли.

Суміш Пиппали з медом допомагає знизити надмірну кислотність шлункового соку. Використовується для стимуляції роботи мозку.

Знижує частоту нападів бронхіальної астми. Індійське назва Пипли походить від лат. Piper Longum, що в перекладі означає перець довгий. Інші назви цього перцю: Яванська перець, Індійський або Індонезійська довгий перець, Піпа, Сухі сережки, Пиппали. Перець Пиппали надзвичайно ефективний для поліпшення травлення, обміну речовин і засвоєння корисних мікроелементів.

В Аюрведе он используется в процедурах омоложения и для вывода токсинов из организма. Считается, что Пиппали улучшает взаимодействие трех дош. Кроме того, он успешно борется с простудой и кашлем, является жаропонижающим и прекрасно тонизирует мозговую деятельность. Перец Пиппали высушивается и может использоваться как отдельная специя, так и для смеси пряностей. Вкус этой специи имеет что-то общее со вкусом черного перца. Если смешать перец Пиппали с черным перцем и имбирем, мы получим так называемую приправу «Трикату» (что означает «3 специи»). Это самый известный аюрведический стимулирующий состав, который часто рекомендуется при болезнях дыхательных путей.

Несколько интересных фактов о Пиппали Родиной этого вьющегося куста считаются Индия и Шри Ланка. Плоды, известные как перец Пиппали, а также его корни – «pipli mula», широко используются в медицинских целях. Свежие плоды обладают сладковатым вкусом и охлаждающим послевкусием. В высушенном виде свойства Пиппали меняются на противоположные: его вкус становится жгучим и острым, а после употребления остается согревающий эффект. Высушенный перец Пиппали используется для снижения Вата доши и усиления Питта доши.

В кулинарии: в Индии перец Пиппали  обычно кладется в маринады или к мясу. Он так же входит в марроканскую смесь пряностей для мясных блюд «ras el hanout» вместе с черным перцем, мускатным орехом, гвоздикой и куркумой. В Эфиопии Пиппали добавляют в очень острую смесь «berebere», которую тоже традиционно используется к мясу. Она делается из обжаренных до потемнения сухих чили, с добавлением длинного и черного перца, имбиря, семян кориандра, шамбалы и небольшого количества ажгона. Для сладкого тона кладут корицу, кардамон, гвоздику и душистый перец. После нескольких минут сухого обжаривания все специи измельчаются вместе. Сладко-жгучий вкус Пиппали хорошо сочетается с острыми добавками к сырам в фондю или винным соусам. 

Характеристики
Основні
ВиробникShri Ganga
Країна виробникІндія
Вага100 г
Форма випускуПорошок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 383 
Контакти
+380 (66) 376-93-78
+380 (96) 805-07-57
+380 (63) 436-33-71
вул. Ак. Королева, Одеса, Україна
Магазин Аюрведи ВЕДАСТАН™
+380968050757
Ірина
  • WhatsApp+380968050757
  • Telegram+380968050757

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner