Продавець Магазин Аюрведи ВЕДАСТАН™ розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1065 відгуків
+380 (66) 376-93-78
+380 (96) 805-07-57
+380 (63) 436-33-71
вул. Ак. Королева, Одеса, Україна
Магазин аюрведи VEDASTAN
впередназад
Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця, фото 2Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця, фото 3Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця, фото 4Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця, фото 5Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця, фото 6Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця, фото 7

Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця

  • Готово до відправки
  • Код: Шафран (1грам)

231 

Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серця
Шафран натуральний, крокус тичинки, 1 грам при хворобах статевої, нервової, дихальної системи, печінки і серцяГотово до відправки
231 
+380 (66) 376-93-78
  • +380 (96) 805-07-57
  • +380 (63) 436-33-71
+380 (66) 376-93-78
  • +380 (96) 805-07-57
  • +380 (63) 436-33-71
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Рекомендується при: хворобах статевої системи: імпотенції, безплідді, болях в період менструації порушення менструального циклу; хворобах нервової системи: істеричних спазмах, депресії, невралгії; хворобах печінки і серця: анемії, збільшеної печінки, порушення функції селезінки та жовчного міхура; хворобах дихальної системи: кашлі, астмі.
 
Опис: Шафран отримують з тичинок екзотичного квітки крокусу, що росте в Індії (особливо в Кашмірі), Іспанії, Австрії, Франції, Греції, Англії, Туреччини, Персії, і інших східних країнах. Назва «шафран» походить від арабського слова «за-фран», що означає «жовтий колір». Квітка шафрану дуже гарний, а його ніжні бархатисті тичинки мають сильний, злегка гіркуватий, пряний аромат. Шафран цвіте восени. Гірські альпійські луки в цей час покриваються дивним різнобарвним живим килимом. Однак, цвітіння шафрану триває всього один тиждень. Тому квітки збирають кожен день, вірніше, щоранку на світанку, поки сонце не пече дуже сильно. Шафран - одна з найстаріших і, безумовно, одна з найбільш цінних і дорогих спецій у світі. Зривають і обробляють шафран тільки вручну. Для того, щоб отримати один кілограм шафрану, треба обробити 300 000 квіток рослин. Ці цифри дають деяке уявлення про зусилля виробників шафрану і пояснюють його високу ціну на ринку. Недарма кажуть, що «Дорогий, як шафран». Втім, навіть дуже мала його кількість в їжі досить відчутно. Темно-червоний м'який шафран називають «царем прянощів». Його аромат тонкий і приємний, і специфічний гостро-гірко-солодкий смак шафрану неможливо сплутати ні з чим. З найдавніших часів у багатьох народів ця «сонячна спеція» надзвичайно високо цінувалася - коштував він в 15 разів дорожче чорного перцю. В Індії та арабських країнах шафран вживали як пахощі, дорогоцінний ліки і тонку приправу до їжі.
 
Хімічний склад: міститься в шафрані речовина кроцин (пряний жовтий пігмент) високо цінується на сході за свої ароматичні і сильні фарбувальні властивості. Також шафран містить глікозиди, ефірна олія, камедь, флавоноїди, цукор, солі кальцію і фосфору, вітаміни В1 і В2.

Шафран як спеція в кулінарії. Варто додати дещицю шафрану в блюдо, як воно набуде м'який золотистий колір і своєрідний запах. У європейській кухні шафран з успіхом застосовують для фарбування і ароматизації кондитерських борошняних виробів (печива, кексів, пасок, булочок) а також у виробництві сиру, солодощів, в стравах з рису, напоях і для додання акценту лікерів, мусів, фруктовим подливкам і кремів. На Близькому Сході, в італійській та іспанській кухні він займає важливе місце в рецептурі страв з рису (солодкі рисові пудинги, пряний рис, різні плови). Гурмани рекомендують перед вживанням трохи підсмажити жилки шафрану на сухій сковороді на слабкому вогні, потім розтерти в порошок і розмішати в столовій ложці теплого молока. Потім влити молоко в блюдо, яке треба ароматизувати.
Поряд з пряними властивостями, шафран ще і консервант. Їжа, яка зазвичай швидко прокисає, з шафраном добре зберігається кілька діб.
Смак: солодкий/гострий/гіркий/.
Енергетичні характеристики: охолоджуючий ВКП
Активні компоненти: пикроцин, шафранал, каротиноидный пігмент.
Живить тканини: плазма, кров, нервові клітини.
Впливає на системи: кровоносну, травну, жіночу статеву, нервову.
Терапевтична дія: очищає кров, підсилює статеве почуття, загальнозміцнюючий, відновлюючу, нормалізує менструальний цикл, вітрогінний, болезаспокійливе.

Протипоказання: вагітність (може спровокувати викидень), у великих дозах володіє наркотичною дією.

Шафран очищає нирки і сечовий міхур, розгладжує шкіру і покращує колір обличчя, зміцнює серце і нервову систему, допомагає при мігрені і виразці шлунка. Він зміцнює печінку, груди і органи дихання. Прийняття всередину 300 мг шафрану перед пологами дуже полегшує їх перебіг - це випробуваний засіб. Шафран з медом застосовують всередину для подрібнення каменів у нирках і сечовому міхурі. Примочки з шафрану допомагають при сильному головному болі і безсоння. У книзі "Йога трав" відомий знавець Аюрведи, Доктор Девід Фроулі пише, що шафран: "володіє якостями благості і духовної рівноваги і повідомляє серця людини енергію любові, відданості і співчуття. В силу цих духовних якостей шафран є ідеальної спецією для релігійних людей, які сповідують віддане служіння Богу". Шафран є прекрасним стимулюючим обмін речовин засобом, що збагачують всі тканини тіла. Він також виліковує і зміцнює серце і живить жіночі дітородні органи.

Застосування: застосовується у вигляді настою - на один літр води 4-6 тичинок, випити протягом дня;

додавати при кип'ятінні молока - 3-4 тичинки на півлітра;

додавати при приготуванні рису, каш, овочів - 2 тичинки на порцію

Як ні одна з трав, шафран допоможе вам позбутися від надлишку жовчі в організмі. Згідно Аюрведе, шафран корисний всім без винятку. Він володіє тонізуючою властивістю і живить всі клітини організму, головним чином, кров.

У поєднанні з гарячим молоком це вишукане засіб благотворно впливає на весь організм, особливо на зростання тонких тканин головного мозку, що дозволяє поліпшити пам'ять, роботу інтелекту, розуму і почуттів. Шафран має колосальну життєву силу - 5 жилок шафрану можуть змагатися зі склянкою лимонника, який за своїми лікувальними якостями навряд чи поступається женьшеню.

Характеристики
Основні
Країна виробникІндія
Тип спеційШафран
УпаковкаПластикова пляшка
Вага1 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 231 
Контакти
+380 (66) 376-93-78
+380 (96) 805-07-57
+380 (63) 436-33-71
вул. Ак. Королева, Одеса, Україна
Магазин Аюрведи ВЕДАСТАН™
+380968050757
Ірина
  • WhatsApp+380968050757
  • Telegram+380968050757

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner